Vuurspuwer

Referenties

In de kijker

Nestlé-Logo

Nestlé

Nestlé, ook wel Société des produits Nestlé SA genoemd, is het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. Wij werden door hen gecontacteerd, om de talrijke genodigden die avond, op een extra warm onthaal te trakteren! Het Koloniënpaleis te Tervuren werd voor de gelegenheid  volledig verlicht, wat de locatie nog idyllischer maakte. Ook het enthousiasme van de gasten bij aankomst sprak boekdelen. Een meer dan geslaagde missie!

Hype-O-Dream Festival

Hype-O-Dream Festival is de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde onder de dance-festivals. Jaarlijks geven tal van nationale en internationale artiesten het beste van zichzelf op één van de hemelse podia, om de duizenden muziek- en dansliefhebbers een unieke beleving te bezorgen! Ook wij mochten reeds meermaals optreden op dit magisch evenement...
Onvergetelijk!

hype-o-dream-logo
stad-geraardsbergen-logo

Krakelingen en Tonnekensbrand

Krakelingen en Tonnekensbrand, een eeuwenoud dubbelfeest te Geraardsbergen, dat erkend werd als UNESCO-werelderfgoed. Vandaag de dag verzorgen wij reeds enkele jaren de vurige noot in deze historische stoet. Naar aanleiding van het 950-jarig bestaan, werd 2018 een uitzonderlijke editie. Naast de duizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours, kon men dit jaar ook op royaal bezoek rekenen. Optreden voor Hunne Majesteiten Koning Filip en Koningin Mathilde, Oost-Vlaams gouverneur Jan Briers, vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo, vice-minister president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister voor Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege, levende legende Marijn Devalck alias Balthazar Boma, vele andere eregasten. Een hoogtepunt dus!

Wat onze klanten zeggen

Beste Jaguna,
Ik kreeg super veel leuke reacties op de show die bracht op onze school-wintermarkt!!! Het was TOP! Bedankt! Fijn weekend!
Evy

Beste Hopduvels,
Uit het diepst van ons hart bedankt om er alweer een prachtige editie van onze stoet van te maken!
De Stoetraad

Goedenavond Jaguna,
Het was inderdaad een vlotte en leuke samenwerking! Hopelijk kunnen we volgend jaar dit event opnieuw organiseren en kan je er ook dan opnieuw bij zijn!
Met vriendelijke groeten,
Olivier

Hey Jaguna!
Het enthousiasme is wederzijds!😉
Nog eens merci voor je leuke show op het Boerenhof en hopelijk tot volgend jaar voor een nieuw vuurfeest!
Tomas

Boek nu!

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw show.

Klanten

kbc-logo
stad-gent-logo
volvo-logo
tommy-hilfiger-denim-logo
laundryday-logo
ikea-logo
philippedraps-logo
hype-o-dream-logo
ing-logo
kinepolis-logo