Referenties

In de kijker

Nestlé-Logo

Nestlé

Nestlé, ook wel Société des produits Nestlé SA genoemd, is het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. Wij werden door hen gecontacteerd, om de talrijke genodigden die avond, op een extra warm onthaal te trakteren! Het Koloniënpaleis te Tervuren werd voor de gelegenheid  volledig verlicht, wat de locatie nog idyllischer maakte. Ook het enthousiasme van de gasten bij aankomst sprak boekdelen. Een meer dan geslaagde missie!

Bruparck

Bruparck is een familiepark aan de rand van Brussel, gelegen op de Heizelvlakte. Het bestaat uit Océade (subtropisch zwemparadijs), Kinepolis, The Village (bars en resto) en Mini-Europa (topattractie Bruparck). Hier mochten wij onze vurige Halloween-show opvoeren, onder het goedkeurend oog van honderden uitgelaten (b)engels. Ook het Atomium op de achtergrond keek mee, wat deze voorstelling nóg specialer maakte. Onvergetelijk!

bruparck-logo
stad-geraardsbergen-logo

Krakelingen en Tonnekensbrand

Krakelingen en Tonnekensbrand, een eeuwenoud dubbelfeest te Geraardsbergen, dat erkend werd als UNESCO-werelderfgoed . Vandaag de dag verzorgen wij reeds enkele jaren de vurige noot in deze historische stoet. Naar aanleiding van het 950-jarig bestaan, werd 2018 een uitzonderlijke editie. Naast de duizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours, kon men dit jaar ook op royaal bezoek rekenen. Optreden voor Hunne Majesteiten Koning Filip en Koningin Mathilde, Oost-Vlaams gouverneur Jan Briers, vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo, vice-minister president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister voor Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege, levende legende Marijn Devalck alias Balthazar Boma, en vele andere eregasten. Een hoogtepunt dus!

Boek nu!

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw show.

Klanten

kbc-logo
stad-gent-logo
volvo-logo
tommy-hilfiger-denim-logo
laundryday-logo
ikea-logo
philippedraps-logo
hype-o-dream-logo
ing-logo
kinepolis-logo